Είμαστε τοπική επιχείρηση ενοικιάσεως αυτοκινήτων

H εταιρεία μας δημιουργήθηκε το 2012 από τον κύριο Δημήτρη Κοπιδάκη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί της Κρήτης.

Έχουμε ζήσει στο εξωτερικό σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες και υπήρξαμε τουρίστες σε πολλές χώρες του κόσμου. Γιαυτό κατανοούμε πλήρως τη νοοτροπία των πελατών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Η επιχείρηση μας ακολουθεί όλα τα διεθνή πρότυπα. Γνωρίζοντας ότι η ενοικίαση αυτοκινήτου για διακοπές μπορεί να είναι μια δύσκολη επιλογή και μερικές φορές μια απογοητευτική διαδικασία, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να κάνετε την καλύτερη επιλογή.

Αναζήτηση ενοικίασης Αυτοκίνητου στην Κρήτη
About us
Πάντα στην ώρα για παραλαβή - παράδοση του αυτοκίνητου σας.
-
Τοποθεσίες Παραλαβής - Παράδοσης σε όλη την Κρήτη
Φιλικό, πολύ έμπειρο και αξιόπιστο προσωπικό.
Άμεση και σωστή επικοινωνία

Περιπλανηθείτε στην Κρήτη χωρίς προβλήματα με την ενοικίαση αυτοκίνητου

 

Πάνω από 22 χρόνια εμπειρία

Η σωστή και ουσιαστική εξυπηρέτηση είναι η κινητήρια δύναμη μας. Αποτυπώνεται απόλυτα στα σχόλια των ευχαριστημένων πελατών. Είμαστε η εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων που συχνά προτείνουν στο tripadvisor οι ταξιδιώτες.

Ασφαλή αυτοκίνητα

Όλα τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα είναι καινούργια. Κάνουμε συχνούς ελέγχους για να μπορείτε να απολαμβάνετε την βόλτα χωρίς να σας απασχολεί η ασφάλεια τους.  Αν συμβεί κάποια μηχανική βλάβη, τότε αντικαθιστούμε το αυτοκίνητο άμεσα.

Προσιτές τιμές,
χωρίς κρυφές χρεώσεις

Στις τιμές μας συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και όλοι οι τοπικοί φόροι και δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις. Η σχέση τιμής – ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουμε είναι μοναδική.

Άφιξη & Άμεση παραλαβή
χωρίς καθυστερήσεις.

Είμαστε πάντα ακριβής στο ραντεβού μας για παράδοση αυτοκίνητου στο αεροδρόμιο, λιμάνι ή στο ξενοδοχείο σας. Παρέχουμε δωρεάν χώρο στάθμευσης σε όλα τα αεροδρόμια και λιμάνια της Κρήτης.

24/7 Οδική βοήθεια.

Παρέχουμε στους πελάτες μας οδική βοήθεια σε 24ωρη βάση. Για να είστε και να νοιώθετε σίγουροι.

CDW (Collision Damage Waiver)

Απολαύστε την βόλτα σας χωρίς φόβο, χωρίς την έννοια για έξοδα εκτός προϋπολογισμού. Εάν γίνει κάποια ζημιά, η ασφάλιση απαλλαγής θα καλύψει την απαλλαγή που αναφέρεται στην ασφάλεια ενοικίασης αυτοκίνητου.

Οnline Ενοικίαση αυτοκίνητου στην Κρήτη

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα να επιβεβαιώσουμε την κράτηση
και να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.

Payment methodsCopyright AutoRentals Crete 2012 - 2021