Εξορμήσεις σε ομορφιές της Κρήτης που είναι ανέφικτο να απολαύσετε με αυτοκίνητο

Ταξιδεύοντας με αυτοκίνητο στο Ηράκλειο, Χανιά και στην υπόλοιπη Κρήτη είναι μια αξέχαστη εμπειρία

Η Κρήτη είναι το μεγαλύτερο και νοτιότερο νησί της Ελλάδας και της Ευρώπης.
Έχει τα πάντα: ορεινά χωριά, μεγάλες αμμώδεις παραλίες, βραχώδεις όρμους, ψαροχώρια, αρχαιολογικούς χώρους του μινωικού πολιτισμού, συναρπαστική νυχτερινή ζωή, φιλικούς ανθρώπους και εξαιρετικό φαγητό για να αναφέρουμε μόνο μερικά. Είναι γνωστό ότι η Κρήτη είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στον κόσμο.

Αν δεν έχετε ακόμα πειστεί, η Κρήτη έχει το πραγματικά μοναδικό φως και μια αφθονία άγριας πανίδας, φυτών και βοτάνων μοναδικών σε όλο τον κόσμο κόσμο.

H ενοικίαση αυτοκίνητου στην Κρήτη ποτέ δεν ήταν πιο απλή

Το κεντρικό γραφείο της AutoRentals Crete βρίσκεται στο Σίσσι, 35χλμ. από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου.
Έχουμε επίσης χώρο στάθμευσης με μικρό γραφείο στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, στο αεροδρόμιο των Χανίων καθώς και στο αεροδρόμιο Σητείας και παραδίδουμε αυτοκίνητα σε όλα τα λιμάνια του νησιού.

Περιμένουμε όλους τους πελάτες μας έξω από το χώρο αποσκευών στο αεροδρόμιο (στο λιμάνι έξω από το πλοίο) με μια μικρή πινακίδα με το όνομά τους πάνω, και μετά περπατάμε δύο λεπτά μέχρι το αυτοκίνητο για την υπογραφή του συμβολαίου και σε σύντομο χρονικό διάστημα βρίσκεστε στο δρόμο για τον προορισμό σας.

Παραδίδουμε αυτοκίνητα σε όλους τους τύπους καταλυμάτων σε όλη την Κρήτη και συναντάμε τους πελάτες μας την ώρα της επιλογής τους.

Προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές σύμφωνα με τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες σας. Είτε θέλετε να ενοικιάστε αυτοκίνητο για μια μέρα, εβδομάδα ή ακόμα και για μεγαλύτερη περίοδο, μπορούμε να βρούμε μια επιλογή ενοικίασης αυτοκίνητου που σας ταιριάζει.

Παραλάβετε και παραδώστε το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο επιλέγοντας το μέρος που σας βολεύει, ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλη την Κρήτη.

Κορυφαίες περιοχές ενοικίασης αυτοκίνητου στην Κρήτη

Οnline Ενοικίαση αυτοκίνητου στην Κρήτη στους πιο δημοφιλής προορισμούς

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα να επιβεβαιώσουμε την κράτηση
και να απαντήσουμε στα ερωτήματα σας.

Payment methodsCopyright AutoRentals Crete 2012 - 2021