Σταυρός Χανίων

Η AutoRentals Crete στο Σταυρό Χανίων

Ο Σταυρός είναι ένα παραθαλάσσιο χωριό που βρίσκεται 152 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του Ηρακλείου, 16 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της πόλης των Χανίων και μόλις 10 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο των Χανίων.

Ενοικίαση αυτοκινήτου στο Σταυρό Χανίων

Αποτελείται από ένα μικρό χωριό που καταλήγει σε έναν πολύ όμορφο μικρό κόλπο και ένα πολύ απότομο βουνό που ονομάζεται Βάρδιες, ακριβώς απέναντι από το λιμάνι του Σταυρού.Εκεί γυρίστηκαν οι σκηνές παραλίας και οι συρτάκι χορού στην ταινία Αλέξης Ζορμπάς το 1964.

Ο Σταυρός είναι ένας ήσυχος οικογενειακός προορισμός διακοπών όπου η παραλία σε σχήμα λιμνοθάλασσας προστατεύεται από τους ανέμους και είναι ασφαλές για να κολυμπούν παιδιά.

Υπάρχει μια ποικιλία από μικρά ξενοδοχεία, διαμερίσματα, στούντιο, Airbnb και δωμάτια προς ενοικίαση για όλα τα βαλάντια και οι ταβέρνες, εστιατόρια, καφετέριες και μπαρ δεν θα σας απογοητεύσουν.

Θα σας συναντήσουμε στην αίθουσα αναμονής του ξενοδοχείου σας

Μπορείτε να οδηγήσετε στη χερσόνησο του Ακρωτηρίου όπου βρίσκεται η Μονή Τσαγκαρόλων, η Μονή Γουβερνέτου και το Μοναστήρι – Προσκύνημα του Αγίου Ιωάννη του Ερημίτη ή του Ξένου.

Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στην παραλία Μαράθι ή στη δημοφιλή μοναδική παραλία Σειτάν Λιμάνια.

Η πόλη των Χανίων με το παλιό ενετικό λιμάνι και την παλιά πόλη και άλλα αξιοθέατα περιμένουν την επίσκεψή σας.

Παραλίες όπως των Αγίων Αποστόλων, της Χρυσής Ακτής, του Πλατανιά, του Μάλεμε, της Κίσσαμου, του Κολυμβαρίου και τα Φαλάσαρνα στα δυτικά σας περιμένουν.

Από την Κίσσαμο ξεκινά μια εκδρομή με πλοίο στο νησί της Γραμβούσας και στη λιμνοθάλασσα του Μπάλου, μια από τις καλύτερες εκδρομές που μπορείτε να κάνετε.

Η περιοχή της Γεωργιούπολης ή το Ρέθυμνο στα ανατολικά κάνουν τον Σταυρό μια βολική βάση για τις εκδρομές σας.

Στα νότια μπορείτε να επισκεφθείτε το φαράγγι της Ίμπρου και την περιοχή των Σφακίων, από όπου με καραβάκι το φημισμένο ψαροχώρι του Λουτρού.

Όλα τα αυτοκίνητα μας έχουν a/c ή κλιματισμό και δεν επιτρέπετε το κάπνισμα

Κράτηση Από Σταυρός Χανίων

Ημερομηνία Παραλαβής
Ημερομηνία Παράδοσης
Payment methodsCopyright AutoRentals Crete 2012 - 2021